Sportski rođendani u Beogradu

Sportski rođendani u Areni No1 su jedinstveni. Nigde u gradu, čak ni u zemlji, nećete naći koncept proslave dečijih rođendana tako različit od svega što su vaši dečaci i devojčice ikada probali. Animacija dece školskog uzrasta je program koji koristimo za proslave rođendana ali i akcioni element po kojem je naš program specifičan.

Aktivnosti i zabava za sportske rođendane bez dosade

Šta je to što će dečiju pažnju i uzbuđenje držati na nivou, a razvijati njihovo znanje uz veliki osmeh i pravu zabavu i to za celo društvo? Sportski rođendani u Areni No1, jer kod nas nema dosade. Sve što deci treba i što vole kod nas je: kretanje, takmičenje, izazovi, učenje i zabava.

Sportski rođendani u Beogradu Arena No1 - streličarstvo
Sportski rođendani u Beogradu Arena No1

Iskustvo u organizaciji sportskih rođendana

Činjenica da smo zajedno proslavili veliki broj rođendana samo govori o kvalitetu usluge koju pružamo, kako po sadržaju tako i po realizaciji. Slika govori kao stotinu reči, stoga pogledajte našu galeriju i pronađite inspiraciju za sledeći rođendan vašeg deteta. Dođite i proverite sami šta je to drugačije. Proverite zašto će vaše dete i sledeći rođendan hteti da proslavi u Areni No1.

Naša priča

Sportski rođendani u Beogradu Arena No1

Arena No1

Sportski rođendani u Beogradu nisu retkost, ali mi nudimo nešto novo i drugačije. Za decu od 6 godina, pa naviše, sportska aktivnost je od izuzetnog značaja. ​Naši operateri su tu da se pobrinu da sva deca prolaze kroz sve aktivnosti, a dobra zabava je zagarantovana.​

Rođendan o kojem se mašta

O kakvoj proslavi mašta svako dete? O zabavi sa puno akcije, novih iskustava i druženja. Kod nas deca dolaze uzbuđena željno iščekujući da rođendan počne, a odlaze uvek sa osmehom na licu i puni utisaka. Roditelji mogu opušteno da uživaju dok se njihova deca igraju, jer o deci brinu naši operateri.

Sportski rođendani u Beogradu Arena No1 - veštačka stena

Mi vam nudimo koncept dva potpuno različita rođendana u potpuno različitom prostoru. U ponudama možete videti kakvi su to sportski rođendani, a zatim skoknite do galerije gde ćemo pokušati da vam prenesemo delić atmosfere.

Dođite i posetite nas kako biste se uverili u uslugu koju nudimo. Sigurni smo da se nećete pokajati. Očekujemo vas.