zašto su kod nas najbolji dečiji rođendani?

Avantura

Standardni rođendani su prevaziđeni. Kod nas su najbolji dečiji rođendani jer ih mi pretvaramo u nezaboravnu avanturu.

Iskustvo

Godine iskustva su iza nas što nam pomaže da ispunimo sve vaše kriterijume.

Izbor

Nudimo vam izbor, tako da ćete sigurno pronaći nešto što vam se dopada.

Organizacija

Vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Najbolji dečiji rođendani u Beogradu - Arena No1

Ko smo mi?

Arena No1 je sportski klub u okviru kojeg se nalaze Paintball klub Arena No1 i rođendaonica Arena Fun Factory. Vrhunska zabava je ono što mi radimo.

Naš sportski klub postoji više od jedne decenije, i iz tog razloga na našim rođendanima deca prolaze kroz mnogobrojne sportske aktivnosti. Naše stručno osoblje vodi računa o tome da se fizička aktivnost pravilno dozira, da se sve aktivnosti izvode po unapred utvrđenim programima, kao i da svako dete prođe kroz sve aktivnosti.

Kako bismo ispunili sve vaše kriterijume, napravili smo više različitih ponuda a na vama je da se odlučite za onu koja vam se najviše dopada.

Pogledajte našu galeriju da vidite kako izgledaju najbolji dečiji rođendani u Beogradu.

Najbolji dečiji rođendani - ponuda

Arena fun factory

 Neka vaše dete isproba nešto novo i drugačije. Neka “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja uz laser tag. Laser maze je tu da oživimo filmove i pronađemo izlaz kroz gustu mrežu lasera. Veštačka stena će osloboditi straha od visine svako dete, a za one neustrašive biće sjajno iskustvo. Nakon toga uskačemo u čizme Robina Huda i njegove družine uz streličarstvo. Tu su i paintball mete za one koji žele da se oprobaju u pucanju, kao i razne arkadne igre za opuštanje.

Najbolji dečiji rođendani u Beogradu - Arena Fun Factory
Najbolji dečiji rođendani u Beogradu - Paintball klub Arena No1

paintball rođendani

Trenutno najpopularniji dečiji paintball rođendani za decu ovog uzrasta su JT Splatmaster rođendani. Splatmaster je nežnija varijanta paintball-a, primerena za decu od 6 do 12 godina. Da li će neka ekipa igrati regularni paintball ili splatmaster, definise najmlađi igrač.

Kontaktirajte nas

069/123-04-22

sandrap@arenano1.co.rs