Program aktivnosti

Fizička aktivnost je veoma važna u procesu zdravog i pravilnog odrastanja i razvoja dece predškolskog i školskog uzrasta, ne samo u fizičkom, već i intelektualnom razvoju. Zato sportski klub Arena No 1 ORGANIZUJE SPORTSKE DEČIJE ROĐENDANE. Poželećete da opet budete dete!

Sportski rođendani sa animacijom

 

Naš program sportskih rođendana je zasnovan na udžbenicima za Učiteljski fakultet  i DIF kao i iskustvima stečenim kroz dugogodišnju klasičnu animaciju dece tako da podstiče mališane da aktivno učestvuju u proslavi rođendana. Veliki broj štafetnih igara i poligona spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke elemente, vežbe koordinacije pokreta i oblikovanja tela povezane su u jedno veliko sportsko nadmetanje prožeto muzičkim sadržajima. Ako ste voleli igre bez granica, onda znate kakvo je uzbuđenje menjati aktivnosti, nadmetati se, biti deo tima, koristiti i veštinu i snagu, a sjajno se zabavljati.

Animacija se sastoji iz dva bloka igara: muzičke igre i sportske štafetne igre.

Nakon bloka muzičkih igara sledi pauza koja je predviđena za hranu i kratko osveženje, a potom sportske štafetne igre. Pola sata pred kraj rođendana organizujemo završnicu uz serviranje torte.

 

Laser tag rođendani

 

Osim animacije nudimo paket koji uključuje sat vremena laser tag igre, gađanje u mete iz paintball puške i streličarstvo (gađanje iz luka strelom). Laser tag je potpuno bezbedna igra poput Counter Strike-a. Zapravo puške ispaljuju laserske zrake koje puške suparničkog tima registruju, a rezultati se kompjuterski očitavaju u posebnom programu. Vaše dete će biti oduševljeno time što može da “uskoči” u svoj omiljeni lik iz video igre. Za uživanje u ovoj igri nije potrebna zaštitna oprema. Posle ove igre sledi kratak predah, odnosno pauza za hranu i osveženje, nakon čega će se mališani oprobati u veštini gadjanja iz luka strelom kao i pucanja iz paintball puške u mete. Pola sata pred kraj rođendana ćemo poslužiti tortu.

 

Paintball rođendani na Tošinom bunaru

 

Organizujemo proslave dečijih rođendana na našem paintball terenu, na Tošinom bunaru, gde mališani imaju priliku da dožive nezaboravnu borbu kroz paintball igru. Bezbedno, a uzbudljivo! Rođendan koji će Vaše dete sigurno prepričavati dosta puta i poželeti da se opet upusti u “vatrene okršaje”. Nakon paintball igre mališani će imati priliku da se isprobaju u veštini gađanja strelom iz luka. Uz igru deca dobijaju municiju (kuglice) i celokupnu zaštitnu opremu. Poslednjih pola sata rođendana smo ostavili za posluženje torte.

 

Prostor za proslavu dečijih rođendana

 

Prostor za proslavu rođendana je sala površine 140 kvadrata adekvatno opremljena podnim i zidnim strunjačama kao i opremom za mini disko. Mi imamo sve šta deci treba na način prilagodjen njihovom uzrastu.

 

Aktivnosti za decu i organizacija rođendana

 

Laseri, dim mašine, disko kugla i šaroliko osvetljenje zajedno sa plesnim koreografijama i sportskim igrama koje izvodi animator, a deca ponavljaju, predstavljaju jedinstven doživljaj koji se dugo pamti.

 

Zabava za sve

 

Na našim proslavama rođendana se svi zabavljaju! Poseban prostor obezbeđen je za roditelje a stolovi za stoni tenis i stoni fudbal pružaju im mogućnost da se rekreiraju u prijatnom ambijentu.